Massage vill jag inte vara utan

Massage vill jag inte vara utan

God morgon och välkomna till min lilla hörna på internet och till ett inlägg som kommer att handla om massage. Eftersom att jag bor i Aneby och jag i mina inlägg mest vänder mig till er som även ni bor här i Aneby eller i omnejderna så kommer det här inlägget att handla om massage i Aneby. Jag har vänt mig några gånger till Annelies Puls & Paus som är företag som har kunnat hjälpa mig att bli av med värken i ländryggen, och ni kan klicka här för att komma in till Annelies Puls & Paus hemsida. 

Jag har i flera år haft ont i ländryggen efter en graviditet med foglossning, och så talade en nära vän till mig om att hon hade gått till Annelies Puls & Paus. Min vän tyckte att det vore bra om även jag ville prova på att få massage i Aneby på Annelies Puls & Paus och eftersom jag inte hade något att förlora, så tyckte jag att det lät som om detta skulle kunna vara bra och värt att prova, och det var det. Det var det bästa jag gjort på länge för efter den första massagebehandlingen så hände någonting, nästan all värk försvann. Men massage är en färskvara så därför har jag fortsatt att gå tillbaka till Annelies Puls & Paus och jag har inga planer på att sluta med att gå på denna massage i Aneby för då kommer nog värken tillbaka. Ingenting annat har fungerat lika bra som denna massage när det gäller värken i ländryggen. Det är på grund av detta som jag känner att jag vill dela med mig om det här till er, så att alla ni som känner för det kommer att veta nu att ni alltid kan få hjälp genom massage. 

 


Kommentarer är stängda.